fbpx

Retro tegels

Home » Retro tegels

Met retro tegels gaat u voor een unieke stijl in uw interieur. Ze voldoen aan moderne hoge kwaliteitseisen en geven tegelijkertijd de nostalgische stijl. Bij AZ Tegels uit Ingelmunster en Oostrozebeke kunt u terecht voor een brede keuze aan prachtige retro tegels. Wij bieden naast ruime keuze ook gratis advies en scherpe prijzen!

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Retro tegels geven een unieke uitstraling

De term retro wil zeggen dat de tegels een nostalgische, vintage uitstraling hebben. Het betekent dus niet dat de tegels daadwerkelijk oud zijn, integendeel. Met retro tegels koppelt u een unieke uitstraling aan de voordelen van modern hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. In onze tegelwinkel kunt u terecht voor retro tegels in allerlei kleuren, motieven en formaten. Zo vindt u vast de retro tegels die perfect bij uw interieur passen. De tegels geven sfeer en bieden uitgelezen mogelijkheden om uw interieur te personaliseren. Bovendien zijn onze keramische tegels geschikt voor vrijwel alle ruimtes; in de woonkamer, in de keuken en ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Nog een voordeel is dat ze goed te combineren zijn met andere soorten tegels. Retro tegels worden bijvoorbeeld vaak gebruikt als bijzondere strook op een muur met verder neutrale tegels. 

Verfraai uw woning

Bent u op zoek naar retro tegels? Vraag direct een offerte aan of bezoek ons: u bent van harte welkom tijdens de ruime openingstijden – ook op zondag – in onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke. Wilt u ons bellen of mailen? U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

4 + 15 =