fbpx

XXL-tegels

XXL-tegels zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en moderne uitstraling van hun woonruimte. Deze grote formaat tegels zorgen niet alleen voor een visueel ruimere indruk van elke kamer, maar bieden ook een naadloze, strakke afwerking met minder voegen. De XXL-tegels van AZ Tegels uit Ingelmunster en Oostrozebeke zijn ideaal voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.

Waarom kiezen voor onze XXL-tegels?

Wenst u uw oude vloer die reeds betegeld is te moderniseren? Dan hebben wij dé ideale oplossing: XXL-tegels. Het werken met XXL-tegels heeft enorm veel voordelen, zoals tegel op tegel plaatsen. Wij streven altijd naar de beste plaatsing. Werken met grote formaten tegels is één van onze specialiteiten. Als u overweegt uw ruimte een update te geven zonder de bestaande vloer te verwijderen, zijn onze XXL-tegels, onderdeel van ons assortiment aan renovatietegels, een uitstekende keuze voor een vlotte en efficiënte vernieuwing.

Kies voor een strakke afwerking

Bent u klaar om uw woning een moderne en ruimtelijke uitstraling te geven met onze XXL-tegels? Kom langs in een van onze winkels in Ingelmunster of Oostrozebeke en laat u betoveren door ons enorme aanbod aan XXL-tegels. Ons enthousiaste team geeft steeds vrijblijvend advies op maat van uw project. Wij werken alles af van a tot z, ongeacht het budget. Heeft u vragen over onze tegels op maat of wilt u een afspraak inplannen voor persoonlijk advies? Aarzel niet en neem direct contact met ons op.