fbpx

Keramische tegels kopen in West-Vlaanderen

Voor het grootste aanbod aan keramische tegels in West-Vlaanderen, moet u zeker langskomen bij AZ Tegels. Dit soort tegels zijn niet alleen een streling voor het oog, ook op uw wekelijkse poetsdag ondervindt u er de voordelen van. De tegels zijn namelijk bijzonder makkelijk in onderhoud. Heerlijk praktisch in ruimtes die heel wat te verduren krijgen, zoals uw badkamer of uw keuken. Zelfs buiten geniet u van de schoonheid van deze tegels, want u legt er zonder probleem uw terras mee aan.

Waarom kiezen voor keramische tegels

Een van de meest gehoorde redenen waarom heel veel mensen voor tegels uit dit materiaal kiezen, is het onderhoudsgemak. Zuren en chemische producten hebben er immers geen vat op, wat vooral erg handig is in ruimtes waar het vuil grondig weggewerkt moet worden, zoals de badkamer en de keuken, maar natuurlijk ook in de rest van het huis of als keramische terrastegels.

Wat is het verschil tussen keramiek en natuursteen?

Het grootste verschil met natuursteen is dat keramische tegels niet op een natuurlijke manier tot stand komen. De tegels worden namelijk in een fabriek vervaardigd. Het voordeel hiervan is dat alle tegels identiek gemaakt kunnen worden, wat vooral dankbaar is voor wie zijn of haar interieur een strak uiterlijk wil geven.

Veel mensen vinden echter de individuele verschillen van natuursteentegels charmant. De producenten proberen dit dan ook na te bootsen door machinaal onregelmatigheden te creëren. Daardoor is het verschil tussen deze tegels en natuursteen met het blote oog nauwelijks te spotten.

De kwaliteit van keramische tegels

Wat hun kwaliteiten betreft, hoeven deze tegels niet onder te doen voor hun natuurlijke collega’s. De tegels zijn minstens even duurzaam en krasbestendig.

Een breed aanbod aan keramische tegels

In onze tegelwinkel vindt u het meest ruime aanbod aan keramische tegels in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Twijfelt u nog? Ontdek het zelf en breng vandaag nog een bezoekje aan een van onze showrooms voor keramische tegels die uw interieur doen stralen. Keramische parkettegels zijn ijzersterk en niet te onderscheiden van houten parket. Ze bieden veel voordelen, zoals geringe slijtage en onderhoudsvriendelijkheid. Keramische tegels zijn daarnaast ook prima geschikt om tegel op tegel te plaatsen. De tegels zijn ook ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamer, terrassen, pergola’s en meer.

Ontdek de voordelen van keramische tegels

Het meest uitgebreide aanbod aan keramische tegels ontdekt u tijdens de ruime openingstijden – ook op zondag – in onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke. Of vraag direct online een offerte aan voor de tegels van uw keuze. Wilt u meteen een afspraak inplannen voor persoonlijk advies in onze toonzalen? U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!