fbpx

Keramische tegelS

Keramische tegels zijn niet alleen een streling voor het oog. Ook op uw wekelijkse poetsdag ondervindt u er de voordelen van. De tegels zijn immers ontzettend gemakkelijk in onderhoud. Heerlijk praktisch in ruimtes die heel wat te verduren krijgen, zoals uw badkamer of uw keuken. Zelfs buiten geniet u van de schoonheid van keramische tegels, want u legt er zonder probleem uw terras mee aan.

WAAROM KIEZEN VOOR KERAMISCHE TEGELS?

Een van de meest gehoorde redenen waarom heel veel mensen voor keramische tegels kiezen, is het onderhoudsgemak.

Zuren en chemische producten hebben er immers geen vat op, wat vooral erg handig is in ruimtes waar het vuil grondig weggewerkt moet worden, zoals de badkamer en de keuken maar natuurlijk ook in de rest van het huis of buiten als terras.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN KERAMISCHE TEGELS EN NATUURSTEEN TEGELS?

Het grootste verschil met natuursteen tegels is dat keramische tegels niet op een natuurlijke manier tot stand komen. De tegels worden in een fabriek vervaardigd. Het voordeel hiervan is dat alle tegels identiek gemaakt kunnen worden, wat vooral dankbaar is voor wie zijn of haar interieur een strak uiterlijk wil geven.

Veel mensen vinden echter de individuele verschillen van natuursteen charmant. De producenten van keramische tegels proberen dit na te bootsen door machinaal onregelmatigheden te creëren. Daardoor zijn sommige keramische tegels en natuurstenen tegels met het blote oog nauwelijks nog van elkaar te onderscheiden.

DE KWALITEIT VAN KERAMISCHE TEGELS

Wat hun kwaliteiten betreft, hoeven keramische tegels zeker niet onder doen voor hun natuurstenen collega’s. De tegels zijn minstens even duurzaam als de meeste natuursteen soorten.

Keramische tegels in West-Vlaanderen

Als u voor keramiek tegels kiest, moét u zeker langskomen bij AZ Tegels. In onze showrooms in Oostrozebeke en Ingelmunster vindt u het meest ruime aanbod aan keramische tegels in West-Vlaanderen.

Twijfelt u nog? Ontdek het zelf en breng vandaag nog een bezoekje aan een van onze showrooms voor keramische tegels die uw interieur doen stralen.

Hippe parketlook

Keramische parkettegels zijn ijzersterk en niet te onderscheiden van houtparket. Ze hebben vele voordelen in verband met slijtage en onderhoud. Keramische parkettegels zijn het ideale alternatief om te plaatsen op bestaande vloeren. De tegels zijn ook ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamer, terrassen, pergola’s en meer.