fbpx

Tegels kopen

Gaat u verhuizen en wilt u tegels kopen om een strakke nieuwe vloer in uw nieuwe woning te plaatsen? Of heeft de vloer in uw woning zijn beste tijd gehad? Een tegelvloer is in beide gevallen een perfect idee. Tegels zijn stijlvol, gaan lang mee, zijn makkelijk in onderhoud en kunnen tegen een stootje. Bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke heeft u een zeer uitgebreide keuze. In onze showrooms vindt u een compleet aanbod: de mooiste tegels in zeer veel formaten, kleuren, motieven en materialen.

Bij ons kunt u tegels kopen op maat

Naast ons ruime aanbod maken wij het verschil met professioneel advies. Tegels kopen doet u niet zomaar, maar met het oog op de lange termijn. Dan wilt u zeker weten dat het goed zit. Wij adviseren u welke tegels het best bij uw situatie passen. Bij AZ Tegels kunt u ook terecht voor maatwerk tegels kopen. Heeft u te maken met een bijzondere situatie of heeft u speciale verzoeken? Bij AZ Tegels helpen we u graag met onder andere:

Naast onze expertise dienstverlening en een zeer breed aanbod aan tegels geniet u bij ons ook van ruime openingstijden, zo zijn we ook open op zondag! Dankzij het advies van onze expert zal u gegarandeerd de juiste tegels kopen voor uw noden.

Ontdek uw nieuwe tegels

Wilt u tegels kopen? U bent van harte welkom tijdens in onze tegelwinkel in Ingelmunster en Oostrozebeke. Of vraag online een offerte aan voor de tegels van uw keuze. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!