fbpx

Tegels kopen

Gaat u verhuizen en wilt u tegels op maat kopen om een strakke nieuwe vloer in uw nieuwe woning te plaatsen? Of heeft de vloer in uw woning zijn beste tijd gehad? Een tegelvloer is in beide gevallen een perfect idee. Tegels zijn stijlvol, gaan lang mee, zijn makkelijk in onderhoud en kunnen tegen een stootje. Bij AZ Tegels in Oostrozebeke heeft u een zeer uitgebreide keuze. In onze showroom vindt u een compleet aanbod. Bij ons kunt u de mooiste vloertegels kopen in zeer veel formaten, kleuren, motieven en materialen, alsook op maat gemaakt.

Bij ons kunt u tegels op maat kopen

Naast ons ruime aanbod maken wij het verschil met professioneel advies. Vloertegels kopen doet u niet zomaar, maar met het oog op de lange termijn. Dan wilt u zeker weten dat het goed zit. Wij adviseren u welke tegels u het beste kunt kopen voor het resultaat waar u van droomt. Bij AZ Tegels kunt u ook terecht om tegels op maat aan te kopen. Heeft u te maken met een bijzondere situatie of heeft u speciale verzoeken? Bij AZ Tegels helpen we u graag met onder andere:

Naast onze expertise, persoonlijke dienstverlening en een zeer breed aanbod aan vloertegels geniet u bij ons ook van ruime openingstijden, zo zijn we ook open op zondag! Dankzij het advies van onze expert zal u gegarandeerd de juiste tegels kopen voor uw noden.

Ontdek uw nieuwe tegels

Wilt u tegels kopen of bent u op zoek naar de perfecte vloertegels op maat voor uw woning? U bent van harte welkom in onze tegelwinkel te Oostrozebeke. Of vraag online een offerte aan voor de tegels van uw keuze. Heeft u vragen, wilt u een afspraak inplannen of wenst u een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina!