fbpx

Woonkamer tegels

Een vloer bepaalt de sfeer van je woonkamer. Het is dus belangrijk om een vloer te kiezen die je interieur de uitstraling zal geven die U wilt en bovendien goed bij de gekozen meubels past. Er bestaan veel verschillende uitstralingen die je wilt integreren in je woonkamer.

Ga je eerder voor een industriële look dan kan je kiezen voor een beton imitatie. Een tegel met de uitstraling van beton maar het onderhoud van een volkeramische tegel.

Heb je meer interesse in een romantische en warme uitstraling kies dan voor een parketlook. Wij beschikken over een groot assortiment parkettegels in verschillende formaten. De tegels hebben het uitzicht en voelen aan als echt hout maar zijn dan wel heel onderhoudsvriendelijk.

Ben je meer te vinden voor de landelijke stijl, beschikken wij ook over een groot gamma natuursteenimitatie.

Ook kan je kiezen voor een strak interieur. Met onze tientallen soorten tegels voor zowel binnen als buiten kan je een doorlopende sfeer creëren. We hebben tegels die je zowel binnen als buiten kan plaatsen. Zo kan je de leefruimte doortrekken naar het terras. Zo creeër je een grote open ruimte.

Wij beschikken over 2 ruime toonzalen waar je alle verschillende soorten kan komen bezichtigen.