fbpx

​Renovatietegels

Home » Renovatietegels

​Renovatietegels zijn de perfecte oplossing voor wie zijn interieur wil vernieuwen zonder de bestaande tegels te verwijderen. AZ Tegels uit Ingelmunster en Oostrozebeke biedt een breed assortiment aan renovatietegels aan die speciaal ontworpen zijn om direct over uw oude tegels te plaatsen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie van uw vloer of wand.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Het voordeel van renovatietegels in moderniseringsprojecten

Renovatietegels spelen een cruciale rol in het moderniseren van ruimtes met minimale inspanning en maximale impact. Ze zijn dun, licht en ontworpen voor een tegel-op-tegel-toepassing, waardoor u uw ruimte volledig kunt transformeren zonder het gedoe van uitbreken en afval. Dit maakt renovatietegels een ideale keuze voor zowel kleine als grote renovatieprojecten, waarbij tijd en gemak belangrijke overwegingen zijn. Wij bieden verschillende parkettegels aan binnen ons assortiment aan renovatietegels. Zo hebben wij verschillende moderne tegels, perfect voor een strakke uitstraling.

​Stop met uitbreken

Wie op zoek is naar kwaliteit en stijl kan bij ons vloertegels op maat kopen. Onze showrooms in Oostrozebeke en Ingelmunster zijn ook open op zondag, zodat u op uw gemak onze collecties kunt verkennen. Of u nu op zoek bent naar een snelle update of een totale transformatie, onze renovatietegels en professionele tegellijm bieden de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en eenvoudige installatie. Kom langs in onze tegelwinkel, ons ervaren team staat klaar om u verder te helpen!

4 + 10 =