fbpx

Keuken wandtegels

Home » Keuken wandtegels

Of u nu een nieuwe keuken gaat plaatsen of uw bestaande keuken renoveren, de wandtegels spelen een belangrijke rol door de grote impact op de uitstraling van een keuken. Welke stijl keuken u ook heeft, bij AZ Tegels uit Oostrozebeke en Ingelmunster vindt u de perfect bijpassende wandtegels. Wij bieden een enorm breed assortiment tegels voor de keuken in uiteenlopende afmetingen, materialen, motieven en kleuren.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Keuken met nostalgische of moderne wandtegels

Van nostalgisch tot hypermodern: u vindt u bij ons decortegels in vele soorten en maten. Voor een landelijke keuken zijn bijvoorbeeld witte of getrommelde tegels populair. Ook qua formaat valt er veel te kiezen. Kleine tegels bijvoorbeeld, staan vaak erg mooi. Grote tegels hebben dan weer als voordeel dat ze qua schoonmaak handiger zijn, u heeft dan immers minder voegen. Bij AZ Tegels vindt u een breed assortiment wandtegels voor de keuken in verschillende afmetingen, kleuren, motieven en van verschillende A-merken. Kom naar onze tegelwinkel in Ingelmunster en Oostrozebeke om onze wandtegels voor de keuken te bekijken en vergelijken. Bij ons vindt u niet alleen hoogwaardige keramische tegels voor scherpe prijzen; we geven u er ook graag gratis advies bij.

Werk alles netjes af

Wilt u uw keuken een stijlvolle upgrade geven met unieke wandtegels? Kom dan naar onze showroom in Ingelmunster of Oostrozebeke, wij zijn ook open op zondag. Of bekijk ons assortiment online en vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust; u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

5 + 15 =