fbpx

​Wandtegels voor de keuken

Home » Keuken wandtegels

​Of u nu een nieuwe keuken gaat plaatsen of uw bestaande keuken gaat renoveren, de wandtegels spelen een belangrijke rol door de grote impact op de uitstraling van een keuken. Welke stijl keuken u ook heeft, bij AZ Tegels uit Oostrozebeke en Ingelmunster vindt u de perfect bijpassende wandtegels. Wij bieden een enorm breed assortiment aan tegels voor de keuken in uiteenlopende afmetingen, materialen, motieven en kleuren.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Keuken met nostalgische of moderne wandtegels

Wandtegels bieden in de keuken niet alleen een esthetische meerwaarde met hun diverse designs en kleuren, maar zijn ook uiterst praktisch dankzij hun eenvoudige onderhoud en duurzaamheid tegen vlekken en spatten.Bovenkant formulier Van nostalgisch tot hypermodern: u vindt u bij ons decortegels in vele soorten en maten. In onze tegelwinkel kunt u onze wandtegels voor de keuken te bekijken en vergelijken. Bij ons vindt u niet alleen hoogwaardige keramische tegels voor scherpe prijzen; we geven u er ook graag gratis advies bij.

​Werk alles netjes af

Wilt u uw keuken een stijlvolle upgrade geven met unieke wandtegels? Kom dan naar onze showroom in Ingelmunster of Oostrozebeke, wij zijn ook open op zondag. Of bekijk ons assortiment online en vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen en wilt u een afspraak maken buiten de openingsuren voor persoonlijk advies? Bel of mail ons gerust; u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

13 + 7 =