fbpx

Natuursteentegels

Wilt u natuursteentegels kopen in West-Vlaanderen? Bezoek dan één van de showrooms van AZ Tegels te Oostrozebeke. Liefhebbers van een authentiek karakter kiezen zonder twijfel voor de charme van tegels in natuursteen. Natuursteentegels barsten namelijk van pure, natuurlijke klasse. Alle tegels uit natuursteen zijn uniek, dankzij de typische oneffenheden op het oppervlak. Een stijlvolle keuze die uw interieur een flinke dosis persoonlijkheid geeft.

Puur natuur

Die oneffenheden in natuursteentegels zijn een teken dat de tegels rechtstreeks uit de natuur komen. Ze worden ontgonnen in een groeve en vervolgens bewerkt en gezaagd. Alle tegels uit natuursteen zijn uniek! Let wel: sommige types tegels in natuursteen zijn minder goed bestand tegen chemicaliën en poetsproducten. Koop dus zeker de juiste onderhoudsproducten aan voor een lange levensduur.

Natuursteentegels voor verschillende doeleinden

Tegels gemaakt uit natuursteen zijn er voor verschillende doeleinden. Elke soort natuursteen heeft namelijk weer andere eigenschappen. De ene soort is perfect voor een prachtig natuurstenen terras, de ander meer voor een oprit of tuinpad. Laat u dus op voorhand adviseren door onze specialisten als u tegels in natuursteen koopt.

Natuursteentegels kopen in West- of Oost-Vlaanderen

Of u nu houdt van een natuurlijke uitstraling van uw tuin, of juist strak en modern: AZ Tegels biedt het grootste assortiment natuursteentegels van West- en Oost-Vlaanderen: bij ons vindt u de tegels uit natuursteen die perfect bij uw huis of tuin passen.

Wilt u ook de pracht van tegels in natuursteen integreren in uw interieur? Kom dan snel langs bij AZ Tegels in West-Vlaanderen. In onze showrooms hebben we een ontzettend ruim assortiment aan tegels uit natuursteen voor u klaarliggen.

Wilt u natuurstenen tegels kopen, maar niet zelf installeren? Dat kan perfect, want onze eigen plaatsingsdienst kent de eigenschappen van elke tegel en zorgt voor een feilloze plaatsing van uw tegels in natuursteen.