fbpx

Natuursteen

Alle maatwerk 

Natuursteen tegels kopen in West-Vlaanderen? Bezoek een van de showrooms van AZ Tegels!

Liefhebbers van authentiek karakter kiezen zonder twijfelen voor de charme van natuursteen. Deze tegels barsten van pure, natuurlijke klasse.

Elke natuurstenen tegel is uniek, dankzij de typische oneffenheden op het oppervlak. Een stijlvolle keuze, die uw interieur een flinke dosis persoonlijkheid geeft.

Puur natuur

Die oneffenheden in natuursteen tegels zijn meteen een teken dat de tegels ook rechtstreeks uit de natuur komen. Ze worden ontgonnen in een groeve en vervolgens bewerkt en gezaagd. Elke tegel is uniek!

Let wel: sommige types natuursteen zijn minder goed bestand tegen chemicaliën en poetsproducten. Laat u dus op voorhand adviseren door onze specialisten als u natuurstenen tegels koopt.

Natuurstenen tegels kopen West-Vlaanderen

Wilt u ook de pracht van natuursteen integreren in uw interieur? Kom dan snel langs bij AZ Tegels in West-Vlaanderen. In onze showrooms in Oostrozebeke en Ingelmunster hebben we een ontzettend ruim assortiment aan natuursteen voor u klaarliggen.

Natuursteen kopen, maar niet zelf installeren? Kan perfect, want onze eigen plaatsingsdienst kent de eigenschappen van elke tegel en zorgt voor een feilloze plaatsing van uw tegels in natuursteen.