fbpx

​Moderne tegels

Home » Moderne tegels

​Moderne tegels zijn de sleutel tot het creëren van een eigentijdse en stijlvolle ruimte. Bij AZ Tegels in Oostrozebeke en Ingelmunster vindt u een uitgebreide selectie van moderne tegels die perfect aansluiten bij de laatste interieurtrends. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische uitstraling of een gedurfd design statement, onze moderne tegels bieden de veelzijdigheid en esthetiek die nodig zijn om uw visie tot leven te brengen.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Moderne tegels: strakke pracht

Moderne tegels brengen een ongeëvenaarde aantrekkingskracht naar elk interieur, met opties die elke ruimte kunnen transformeren. Tegels met betonlook zijn bijzonder populair voor diegenen die een industriële of urban vibe wensen. Onze collectie wandtegels biedt dan weer variëteit en kleur om elke muur tot leven te brengen. Voor liefhebbers van de warmte en uitstraling van hout, bieden onze strakke, moderne keramische parketten een prachtig resultaat.

​Ontdek ons aanbod

Maak een afspraak buiten de openingsuren voor een persoonlijke ervaring of kom langs op zondag voor extra gemak. In onze showrooms vindt u niet alleen inspiratie, maar ook deskundig advies om de perfecte moderne tegels voor uw project te kiezen. Ons plaatsingsteam staat ook klaar om uw nieuwe tegels te komen plaatsen! Laat AZ Tegels u helpen om uw huis te transformeren met de schoonheid en stijl van moderne tegels.

5 + 12 =