fbpx

Parkettegels

Home » Parkettegels

Heeft u nieuwe parkettegels nodig omdat u verhuist, verbouwt of een nieuwe vloer wil. Wat ook de reden is, voor een nieuwe vloer gaat u niet over één nacht ijs. Zoekt u een vloer met een sfeervolle, natuurlijke uitstraling? Dat zijn parkettegels een uitstekende keuze. Deze tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden en bieden tegelijkertijd de voordelen van keramiek: hard, sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kortom, een parket op basis van deze tegel is perfect.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Wat verstaan we onder parkettegels?

Parkettegels zijn keramische tegels met de uitstraling van echt hout. Op het oppervlak van de tegel zit namelijk een niet van echt te onderscheiden houtprint waardoor het exact op een parket lijkt. Of u nu van een klassieke of moderne woonstijl houdt, voor elk interieur is er een bijpassende tegel voor uw parket. Parkettegels met een visgraatmotief zijn erg populair, door de chique uitstraling. Of ga voor een retro tegel voor een klassiekere stijl. We zetten voor u op een rij waarom parkettegels een goede keuze zijn:

  • Tegel parket is nauwelijks te onderscheiden van hout parket, maar stukken voordeliger. 
  • Het uiterlijk van hout, maar het gemak van het onderhoud van een gewone tegelvloer.
  • Parketegels kunnen tegen een stootje en raken niet snel beschadigd.
  • Uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • In tegenstelling tot hout is de tegel van zo’n parket geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Gebruik zeker de juiste onderhoudsproducten voor deze tegel zodat u lang kan genieten van uw prachtige parket.

Kies voor een onderhoudsvriendelijk materiaal

Wilt u genieten van parkettegels in uw woning? Vraag direct een offerte aan. Of kom bij ons langs in onze tegelwinkel. Kom langs in een van onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke. Wilt u ons bellen of mailen? U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

8 + 12 =