fbpx

Parkettegels

Home » Parkettegels

​Heeft u nieuwe parkettegels nodig omdat u verhuist, verbouwt of een nieuwe vloer wil? Wat ook de reden is, voor een nieuwe vloer gaat u niet over één nacht ijs. Zoekt u een vloer met een sfeervolle, natuurlijke uitstraling? Dat zijn parkettegels een uitstekende keuze. Deze tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden en bieden tegelijkertijd de voordelen van keramiek: hard, sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kortom, een parket op basis van deze tegel is perfect voor elke woonruimte.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

Wat verstaan we onder parkettegels?

Parkettegels, of keramische tegels, zijn tegels met de authentieke uitstraling van echt hout. Op het oppervlak van de tegel zit namelijk een niet van echt te onderscheiden houtprint waardoor het exact op een parket lijkt. Of u nu van een klassieke of moderne woonstijl houdt, voor elk interieur is er een bijpassende tegel voor uw parket. Parkettegels met een visgraatmotief zijn erg populair, door de chique uitstraling. Of ga voor een retro tegel voor een klassiekere stijl. We zetten voor u op een rij waarom parkettegels een goede keuze zijn:

  • Een parket van tegels is nauwelijks te onderscheiden van een houten parket, maar stukken voordeliger. 
  • De tegel heeft het uiterlijk van hout, maar uw parket heeft wel het onderhoudsgemak van een gewone tegelvloer.
  • Parketegels kunnen tegen een stootje en raken niet snel beschadigd.
  • Uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • In tegenstelling tot hout is de tegel van zo’n parket geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Gebruik zeker de juiste onderhoudsproducten voor deze tegel zodat u lang kunt genieten van uw prachtige parket.

Kies voor een onderhoudsvriendelijk materiaal

Bent u overtuigd door de vele voordelen die parkettegels met zich meebrengen? Vraag direct een offerte aan. Of kom bij ons langs in onze tegelwinkel waar onze medewerkers u graag begeleiden in uw zoektocht. Kom langs in een van onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke en ontdek de ideale tegel voor uw parket.

4 + 1 =