fbpx

Keramisch parket in visgraat

Home » Keramisch parket visgraat

Met een keramisch parket in visgraat haalt u een levendige en tegelijkertijd chique uitstraling in huis. Deze stijlvolle vloer was vroeger iets voor herenhuizen en luxepaleizen maar is nu dankzij AZ Tegels uit Ingelmunster en Oostrozebeke voor iedereen bereikbaar. Het keramische parket in visgraat past bij veel verschillende woonstijlen en voegt stijl en sfeer toe aan uw interieur.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Een keramisch parket in visgraat leggen

Een vloer van keramisch parket in visgraat motief biedt nog veel meer voordelen naast de unieke uitstraling. Keramische parkettegels zijn namelijk gemaakt uit een onderhoudsvriendelijke, slijtvaste en hygiënische materiaalsoort. Het geleidt ook uitstekend de warmte en is daardoor perfect te combineren met vloerverwarming. Ook is het keramische parket in visgraat geschikt voor vrijwel elke ruimte. Wilt u een vloer in visgraat aanleggen in uw woonkamer, keuken of slaapkamer? Het is allemaal mogelijk, dankzij de praktische eigenschappen van keramiek.         

Combineer de uitstraling van hout met de voordelen van keramiek

Het keramische parket in visgraat uitvoering biedt veel voordelen ten opzichte van echt hout. Keramische tegels met houtlook hebben minder onderhoud nodig en ze zijn veel robuuster; ze zijn kleur-, kras- en slijtvast en gaan algemeen langer mee dan een houten vloer. Tegelijkertijd haalt u met een keramische parket in visgraat motief een vloer in huis met een levensechte, sfeervolle houten uitstraling.

Laat uw droomvloer aanleggen

Wilt u een sfeervolle en chique keramische parket vloer in visgraat motief in uw woning? Vraag direct een offerte aan. Heeft u nog vragen over een keramisch parket aanleggen in visgraat? Kom dan gerust langs in onze tegelwinkel in Ingelmunster of Oostrozebeke. Wilt u ons bellen of mailen? U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

8 + 2 =