fbpx

​Natuursteen als terrastegel

Home » Natuursteen terrastegel

Kiest u voor natuursteen als materiaal voor uw terrastegel? Door tegels uit natuursteen te kiezen voor uw terras, kiest u een prachtig natuurlijk product met een unieke uitstraling. Elke soort natuursteen is weer anders, waardoor elke terrastegel zijn eigen karakter heeft. Kiest u voor tegels in natuursteen buiten dan geeft u uw tuin, oprit of terras een unieke uitstraling om jarenlang van te genieten. Bij AZ Tegels in Oostrozebeke en Ingelmunster kunt u terecht voor terrastegels in natuursteen van alle topmerken, in uiteenlopende kleuren, stijlen en formaten. In ons uitgebreide aanbod vindt u zeker het perfecte type natuursteen voor een terrastegel die perfect bij uw woning past. 

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

Tegels in natuursteen voor buiten

Bij ons kunt u terecht voor terrastegels in natuursteen voor verschillende doeleinden. Elke soort natuursteen heeft weer andere eigenschappen. Zo is blauwsteen een enorm duurzame natuursteen met een uniek uiterlijk. We adviseren u graag over welke natuursteentegels het meest geschikt zijn voor uw huis en tuin. Is het mooi weer, dan geniet u extra van het buitenleven op de tegels van uw terras uit natuursteen. Kiest u voor een grote terrastegel of liever kleine tegeltjes? Of u nu houdt van een natuurlijke uitstraling van uw tuin, of juist strak en modern: bij ons vindt u gegarandeerd de terrastegel uit natuursteen die perfect bij uw huis en tuin past.

​Tegels in natuursteen voor uw buitenruimte

Tegels van natuursteen kunt u buiten ook gebruiken voor andere doeleinden dan een terras of tuinpad aanleggen. Een oprit is bijvoorbeeld een veel voorkomende toepassing van terrastegels in natuursteen. Voor een oprit adviseren wij om extra op de dikte van de tegel te letten. Bent u op zoek naar de beste soort terrastegel uit natuursteen voor buiten? Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. Zij helpen u met het vinden van de tegels in natuursteen die het beste buiten passen en geven u advies op maat. Kiest u toch liever voor betontegels voor buiten? Dat kan ook!

Leg het ideale terras aan

Wilt u stijlvolle en praktische terrastegels in natuursteen in uw tuin? Vraag direct een offerte aan. Of bezoek ons, u bent van harte welkom in onze tegelwinkel tijdens de ruime openingstijden – ook op zondag – in onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke. Wilt u advies over welke terrastegel uit natuursteen het beste past bij uw eisen, wensen en omstandigheden? Bel of mail ons om een afspraak in te plannen, u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina. Of kom gewoon gezellig langs in een van onze toonzalen om onze tegels te ontdekken en uw vragen te stellen!

1 + 7 =