fbpx

Grote terrastegel

Home » Grote terrastegel

Met een grote terrastegel creëert u eenvoudig een ruimtelijk effect. De strakke lijnen geven het terras een strakke uitstraling en een rustig beeld. Grote terrastegels zijn daarnaast perfectie te combineren met borders en een gazon. Bij AZ Tegels in Oostrozebeke en Ingelmunster vindt u gegarandeerd de uitvoering waar u van droomt.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Een grote terrastegel betekent minder voegen én minder onderhoud

Baseert u een terras op een grote terrastegel, dan beperkt u het aantal voegen tussen de terrastegels. Minder voegen beperkt ophopingen van vuil en zand tussen de tegels en dus een onderhoudsvriendelijk terras. Een grote maat terrastegel voor in de tuin is verkrijgbaar in bijvoorbeeld de maten 80×80 cm of 100×100 cm. Welke maat u ook kiest voor uw grote terrastegel, elke steensoort geeft een andere uitstraling aan de tuin. Naast verschillende materialen kunt u uiteraard ook kiezen uit verschillende kleuren. Bovendien zijn het anti-sliptegels waardoor u ook tijdens regenachtige dagen stevig staat.

Kies de juiste tegel voor uw terras

Vindt u het moeilijk de juiste keuze te maken? Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote terrastegel voor uw terras, bij ons kunt u terecht. Daarnaast helpen we u graag op weg met gratis advies over welke tegels het beste passen bij uw tuin en hoe het leggen van de tegels aan te pakken. Kom langs in onze tegelwinkel in Oostrozebeke en Ingelmunster voor meer informatie. Bent u al zeker. Vraag direct een offerte aan. Bij vragen kan u ons bellen of mailen, u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

10 + 3 =