fbpx

Grote terrastegel

Home » Grote terrastegel

​Met een grote terrastegel creëert u eenvoudig een ruimtelijk effect. De strakke lijnen geven het terras een strakke uitstraling en een rustig beeld. Grote terrastegels zijn daarnaast perfect te combineren met borders en een gazon. Bij AZ Tegels in Oostrozebeke en Ingelmunster vindt u gegarandeerd de uitvoering waar u van droomt.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Een grote terrastegel betekent minder voegen én minder onderhoud

Baseert u een terras op een grote terrastegel, dan beperkt u het aantal voegen tussen de terrastegels. Minder voegen beperkt ophopingen van vuil en zand tussen de tegels en zorgt dus voor een onderhoudsvriendelijk terras. Een grote maat terrastegel voor in de tuin is verkrijgbaar in bijvoorbeeld de maten 80×80 cm of 100×100 cm. Met een XXL-tegel uit ons assortiment zit u zeker goed. Welke maat u ook kiest voor uw grote terrastegel, elke steensoort geeft een andere uitstraling aan de tuin. Bovendien zijn het antisliptegels, waardoor u ook tijdens regenachtige dagen stevig staat. Wij helpen u graag de perfecte grote terrastegels te vinden voor het terras van uw dromen.

Kies de juiste tegel voor uw terras

Vindt u het moeilijk de juiste keuze te maken? Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote terrastegel voor uw terras, bij ons kunt u terecht. Daarnaast helpen we u graag op weg met gratis advies over welke tegels het beste passen bij uw tuin en hoe het leggen van de tegels aan te pakken, of kunt u ons inschakelen om ze voor u te plaatsen. Kom langs in onze tegelwinkel in Oostrozebeke en Ingelmunster voor meer informatie. Bent u al zeker? Vraag dan direct een offerte aan.

5 + 12 =