fbpx

Betontegels voor buiten

Home » Betontegels buiten

​Betontegels zijn een klassieker onder de tegels voor buiten. Dankzij de uitstraling en hoge kwaliteit behoren ze al jaren tot de meest verkochte tegels. Bij AZ Tegels uit Ingelmunster en Oostrozebeke kunt u terecht voor een breed assortiment aan betontegels voor buiten. Geef uw tuin een unieke uitstraling aan een scherpe prijs.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Betontegels kennen buiten veel toepassingen

Betontegels kennen veel toepassingen buiten, bijvoorbeeld in de vorm van grote terrastegels, paden of als vloer in een tuinhuis. Deze tegelsoort is populair voor ondergronden die veel passage zien, zoals garages, want de tegels gaan lang mee en beschadigen niet snel. Betontegels zijn functioneel, simpel en tegelijkertijd stijlvol. Ze passen bij vrijwel elke soort tuin en doorstaan in elk seizoen de weerselementen. Ze staan dan ook bekend om hun lange levensduur. In ons assortiment aan betontegels voor buiten vindt u tegels in verschillende afmetingen, waaronder erg grote betontegels die een strak resultaat garanderen door de weinige voegen.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar betontegels voor buiten? Bij onze tegelwinkel vindt u niet alleen hoge kwaliteit betontegels voor scherpe prijzen; we geven u daarbij gratis advies over waar u op moet letten, tips voor de aanleg van uw terras, pad of oprit en welke tegels het beste bij uw tuin passen. Kom dus zeker langs voor de beste terrastegels in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Of vraag direct een offerte aan om een idee te krijgen van onze prijzen!

13 + 11 =