fbpx

Keramische terrastegels

Home » Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn kleur- en slijtvast, niet gevoelig voor krasvorming, waterafstotend en zeer eenvoudig schoon te maken. Kortom, deze terrastegels zijn in veel gevallen de ideale oplossing als u een terras, tuinpad of oprit wilt aanleggen. Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in enorm veel afmetingen en uitvoeringen. Bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke vindt u de juiste tegels.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

De voordelen van keramische terrastegels

Keramische terrastegels zien we steeds vaker in tuinen in heel het land. Dat komt door de unieke combinatie van betaalbaarheid, praktische eigenschappen en een stijlvolle uitstraling. We zetten de voordelen van keramische terrastegels voor u op een rij:
 

  • Slijtvast.
  • Kleurvast.
  • Hoge stroefheid.
  • Vlek- en krasbestendig.
  • Uitstekend bestand tegen vorst.

De terrastegels voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Meestal ligt de dikte van de keramische terrastegels tussen de twee en zes centimeter. Voor een oprit raden wij dikkere tegels aan dan voor een terras. Bij onze tegelwinkel kunt u terecht voor een breed assortiment keramische terrastegels. Ons assortiment bestaat uit tegels in verschillende afmetingen, kleuren, motieven en diktes. Bezoek een van onze showrooms om onze keramische terrastegels te bekijken. Bij ons vindt u niet alleen de grootste collectie terrastegels voor scherpe prijzen; we geven u er ook graag gratis advies bij.

Ontdek het gemak en vraag een offerte

Wilt u uw tuin een stijlvolle upgrade geven met keramische terrastegels of gaat u toch liever voor een natuurstenen terrastegel? Kom langs in Ingelmunster of Oostrozebeke om professioneel advies te krijgen over uw tegels. Heeft u vragen? Bel of mail ons; u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

12 + 10 =