fbpx

​Antisliptegels

Home » Antisliptegels

Kiest u voor antisliptegels, dan kiest u voor veiligheid. Deze tegels hebben een ruw oppervlak dat uitglijden voorkomt. Antislip is prettig en veilig in bijvoorbeeld de badkamer en doucheruimte, maar ook ideaal op het terras. Bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke kunt u terecht voor antisliptegels in vele soorten en maten, tegen scherpe prijzen.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

Verschillende antisliptegels

Antisliptegels zijn verkrijgbaar in verschillende antislipwaardes. De mate van antislip geven we weer met de R-waarde van de tegels. Zo raden we voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, minimaal R10 aan, maar voor inloopdouches dan weer een hogere waarde. Van uw badkamer wilt u natuurlijk veilig gebruik maken. Antisliptegels zorgen voor onbezorgd genieten onder de douche of in bad, zonder kans op uitglijden bij het in- en uitstappen. Ook bij terrastegels is het handig om een hoger antislipgehalte te hebben, zodat u ook na een regenbui zonder uitschuiven het terras op kunt. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom bieden wij deze tegels aan in uiteenlopende stijlen, kleuren en afmetingen. U vindt bij ons gegarandeerd de tegels die antislip zijn én perfect bij de stijl van uw badkamer, douche, toilet en zelfs garage passen! Veel antisliptegels zijn gemaakt van keramiek. De voordelen van keramische tegels zijn onder andere dat ze uitstekend bestand zijn tegen vuil en krassen en niet verkleuren. Met de juiste onderhoudsproducten geniet u bovendien jarenlang van een prachtig resultaat.

Geniet van een veilige vloer

Wilt u veilige antisliptegels in uw badkamer of een andere ruimte? Vraag direct een offerte aan. Ook bent u van harte welkom in onze tegelwinkel, ook op zondag. Wilt u ons bellen of mailen om een afspraak in te plannen na de openingsuren? U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina! Wij staan klaar om u bij te staan bij vragen en voor het plaatsen van de tegels.

3 + 6 =