fbpx

​Primer voor tegels

Home » Primer voor tegels

Primer voor tegels is een onmisbaar product wanneer u tegelwerk gaat uitvoeren. Het zorgt voor een optimale hechting tussen de tegel en de ondergrond, waardoor de duurzaamheid van uw tegelwerk aanzienlijk wordt verhoogd. Bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke begrijpen we het belang van een goede voorbereiding, en daarom bieden we enkel de beste primer voor tegels aan, speciaal ontwikkeld om uw tegelwerk perfect te ondersteunen.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Kwaliteitsvolle primer voor tegels voor elk project

Een kwaliteitsvolle primer voor tegels is essentieel voor elk tegelproject, of het nu gaat om een nieuw aangelegde vloer of een stijlvolle wandbekleding. Voor een prachtig afgewerkt keramisch parket, is het gebruik van onze hoogwaardige primer de eerste stap naar een vlekkeloos resultaat. Om de beste resultaten te garanderen, is het ook essentieel om ook de juiste tegellijm te kopen die compatibel is met de gekozen tegels. Voor diegenen die ook plinten willen bestellen, bieden wij een uitgebreid assortiment aan dat bij onze tegels past. Kortom, om een prachtig afgewerkte vloer van a tot z te bekomen, schakelt u onze experts in.

​Ontdek ons aanbod

Bezoek onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke, waar u niet alleen onze primers voor tegels kunt vinden, maar ook een breed assortiment aan installatiehulpmiddelen, zoals profielen en niveleringsmiddel, en onderhoudsproducten voor na de installatie. Onze showrooms zijn ook open op zondag, wat u de mogelijkheid biedt om op uw gemak het perfecte productassortiment voor uw project te ontdekken. U kunt ook meteen een offerte aanvragen of ons plaatsingsteam inschakelen voor een professionele afwerking. Laat AZ Tegels uw partner zijn in het realiseren van een duurzaam en esthetisch tegelwerk.

3 + 14 =