fbpx

​Plinten bestellen

Home » Plinten bestellen

Wanneer u plinten gaat bestellen, zet u de finishing touch op uw vloerproject. Bij AZ Tegels in Oostrozebeke en Ingelmunster begrijpen we hoe belangrijk deze details zijn voor het compleet maken van uw interieur. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan plinten die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van uw ruimte. Plinten bestellen bij ons betekent kiezen voor kwaliteit en stijl die hand in hand gaan.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

Prachtige plinten bestellen voor een perfecte afwerking

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat u prachtige plinten kunt bestellen die perfect passen bij uw vloertegels. Naast plinten bieden wij ook alle nodige installatie- en onderhoudsproducten aan, zodat uw plinten niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Tegellijm kopen wordt een eenvoudige taak met ons advies over de beste producten voor uw specifieke tegels. Ook om de randen af te werken en te verzegelen kunt u bij ons siliconen kopen. De kwaliteit van de plinten die u hier kunt bestellen, zorgt voor een naadloze overgang tussen vloer en muur en een perfecte afwerking.

​Bezoek onze showrooms

Wij nodigen u uit in onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke om het perfecte assortiment aan plinten te ontdekken. Hier kunt u niet alleen plinten bestellen, maar ook onze collectie keramische tegels bekijken. Onze showrooms zijn ook open op zondag, wat u de flexibiliteit biedt om op uw gemak de ideale plinten en tegels voor uw huis te vinden. Laat AZ Tegels uw gids zijn in het kiezen van de perfecte producten voor een prachtige afwerking van uw woning.

2 + 5 =