fbpx

Keukentegels

Home » Keukentegels

Keukentegels vindt u bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke in een groot aantal verschillende soorten en formaten. Van klassiek wit tot de meest opvallende kleuren en patronen. Door de diversiteit van ons assortiment vindt u bij ons voor iedere woonstijl de bijpassende keukentegels.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

De voordelen van keukentegels

Met keukentegels verfraait u niet alleen uw keuken, ze bieden ook praktische voordelen. Zo zijn de keramische parkettegels makkelijk schoon te maken. Een erg handige eigenschap in de keuken, waar wat gespetter niet te vermijden is. U haalt er gewoon een nat doekje over en de vlekken verdwijnen. Keukentegels bieden nog meer voordelen. We zetten ze voor u op een rij: 

  • In veel verschillende soorten verkrijgbaar.
  • Vocht- en warmtebestendig.
  • Makkelijk te combineren.
  • Hygiënisch.
  • Slijtvast.

Het aanbod aan keukentegels bij AZ Tegels is enorm groot. U heeft bij ons een ruime keuze verschillende afmetingen, kleuren, motieven en merken. Kom naar onze tegelwinkel in Ingelmunster en Oostrozebeke om onze wandtegels voor de keuken te bekijken en vergelijken. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste tegels voor uw keuken? Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag, gratis en vrijblijvend.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar de beste keukentegels voor uw keuken? Kom dan tijdens de ruime openingstijden – ook op zondag – naar onze showroom in Ingelmunster of Oostrozebeke. Of bekijk ons assortiment online en vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust; u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

1 + 3 =