fbpx

Keukentegels

Home » Keukentegels

​Bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke vindt u prachtige keukentegels in een groot aantal verschillende soorten en formaten. Van klassiek wit tot de meest opvallende kleuren en patronen: wij hebben het allemaal! Dankzij ons brede assortiment vindt u voor iedere woonstijl de bijpassende keukentegels.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

De voordelen van keukentegels

Met keukentegels verfraait u niet alleen uw keuken, ze bieden ook praktische voordelen. Zo zijn de keramische parkettegels makkelijk schoon te maken. Een erg handige eigenschap in de keuken, waar wat gespetter niet te vermijden is. U haalt er gewoon een nat doekje over en de vlekken verdwijnen. Naast hygiënisch, zijn onze keukentegels ook vocht- en warmtebestendig, wat natuurlijk erg handig is rondom het vuur. In de keuken komt u ook minstens een keer per dag. Daarom is het ook voordelig om te kiezen voor tegels in de keuken, want deze zijn erg slijtvast en blijven jarenlang mooi. Naast vloertegels, bieden wij ook een breed aanbod aan wandtegels voor de keuken aan.

​Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar de beste keukentegels voor uw keuken? Dankzij ons kunt u uw keuken van top tot teen naar uw eigen smaak betegelen! Kom dan tijdens de ruime openingstijden – ook op zondag – naar onze tegelwinkel in Ingelmunster of Oostrozebeke. Of bekijk ons assortiment online en vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u ons ook meteen inschakelen om uw keukentegels te leggen? Bel of mail ons gerust; u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

13 + 13 =