fbpx

Decortegels

Home » Decortegels

​Onder decortegels verstaan we tegels met daarop een decor, oftewel een afbeelding of motief. Dat kan een foto zijn, een tekening of een speciale vorm. Een bekend voorbeeld van decoratieve tegels zijn de alom bekende Portugese tegels, bekend om hun prachtige, complexe patronen. Met decortegels van AZ Tegels uit Ingelmunster en Oostrozebeke geeft u een ruimte een unieke stijl- en sfeervolle uitstraling.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Decortegels zijn echte sfeermakers en blikvangers

Of u ze nu in de woonkamer, aan de keukenwand of in de badkamer plaatst, decoratieve tegels trekken de aandacht en geven een unieke meerwaarde aan een ruimte. Ze geven sfeer en fleuren een ruimte echt op. U kunt er ook een sierlijke rand mee maken op een effen muur. Naast decortegels voor tegen de wand, bieden wij ook decoratieve tegels voor de vloer aan. De afmetingen van decortegels variëren, maar meestal zijn ze niet erg groot. Ons assortiment aan decortegels is enorm breed en bestaat uit tegels in diverse vormen, waaronder prachtige zeshoekige tegels. Veel mensen die op zoek zijn naar decoratieve tegels kiezen uiteindelijk voor vintage tegels, maar wij bieden ook strakke, moderne ontwerpen aan. Wat uw favoriete interieurstijl ook is, bij AZ Tegels kunt u de tegels kopen die perfect bij uw interieur passen.

Kies de leukste tegels

​Wilt u uw woning verfraaien en personaliseren met decortegels? U bent van harte welkom in onze tegelwinkel om onze verschillende decoratieve tegels te ontdekken. Kom dus zeker eens langs in onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke. Bent u al overtuigd en weet u welke tegels u nodig heeft voor uw project of dat van een klant? Vraag dan direct een offerte aan!

14 + 5 =