fbpx

Decortegels

Home » Decortegels

Onder decortegels verstaan we tegels met daarop een decor, oftewel een afbeelding of motief. Dat kan een foto zijn , een tekening of een speciale vorm. Een bekend voorbeeld zijn Portugese tegels, bekend om de prachtige, complexe patronen. Met decortegels van AZ Tegels uit Ingelmunster en Oostrozebeke geeft u een ruimte een unieke stijl- en sfeervolle uitstraling.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Decortegels zijn echte sfeermakers en blikvangers

Of u ze nu in de woonkamer, aan de keukenwand of in de badkamer plaatst, decortegels trekken de aandacht en geven een unieke meerwaarde aan een ruimte. Ze geven sfeer en fleuren een ruimte echt op. U kunt er ook een sierlijke rand mee maken op een effen muur. Naast decortegels voor op de muur zijn er ook vloer decortegels. De afmetingen van decortegels variëren, maar meestal zijn ze niet erg groot. Ons assortiment decortegels is enorm breed en bestaat uit tegels in diverse woonstijlen, van klassiek tot modern. Wat uw favoriete interieurstijl ook is, bij AZ Tegels kan u vast de tegels kopen die perfect bij uw interieur passen.

Kies de leukste tegels

Wilt u uw woning verfraaien en personaliseren met decortegels? U bent van harte welkom in onze tegelwinkel, kom dus zeker eens langs in onze showrooms in Ingelmunster en Oostrozebeke. Of vraag direct een offerte aan! Heeft u vragen, bel of mail ons gerust. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

3 + 10 =