fbpx

Keramische tegels in houtlook

Home » Keramische tegels houtlook

Keramische tegels in houtlook zijn een ideale combinatie van de natuurlijke uitstraling van hout met de voordelen van hoogwaardig keramiek. Als specialist in tegels voorziet AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke u graag van het beste advies en het breedste assortiment keramische tegels in houtlook.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Wat zijn keramische tegels in houtlook precies?

Keramiek wordt gebakken tijdens het productieproces. Op de gebakken tegels brengt men vervolgens de gewenste houtlook aan. De print is zo gedetailleerd dat deze nauwelijks van echt hout is te onderscheiden. Zo haalt u met keramische tegels in houtlook de natuurlijke en authentieke uitstraling van een houten parketvloer in huis, maar met de voordelen van keramiek: extra lang genieten van een degelijke vloer, makkelijk te onderhouden, waarop niet snel gebruikssporen zichtbaar zijn.

 

De voordelen van keramische tegels in houtlook

Keramische tegels in houtlook zijn kleur-, kras- en slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Hout is veel gevoeliger dan keramiek; wat betreft krassen maar helemaal waar het vocht betreft. Laat u per ongeluk iets vallen op een keramische parket, dan zal dit niet snel gevolgen hebben. Een extra voordeel is dat een keramische vloer gemiddeld veel langer meegaat dan een houten vloer. U geniet dus extra lang van de keramische tegels in houtlook. Door het innovatieve productieproces is de houtprint op keramiek nauwelijks te onderscheiden van echt hout.

Ontdek het gemak en vraag een offerte

Wilt u uw tuin een stijlvolle upgrade geven met keramische terrastegels of gaat u toch liever voor een natuurstenen terrastegel? Kom langs in Ingelmunster of Oostrozebeke om professioneel advies te krijgen over uw tegels. Heeft u vragen? Bel of mail ons; u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

4 + 4 =