fbpx

Keramische tegels in houtlook

Home » Keramische tegels houtlook

​Keramische tegels in houtlook zijn een ideale combinatie van de natuurlijke uitstraling van hout met de voordelen van hoogwaardig keramiek. Als specialist in tegels voorziet AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke u graag van het beste advies en het breedste assortiment aan keramische tegels in houtlook.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

​Wat zijn de voordelen van keramische tegels in houtlook?

Tegels in keramiek worden gebakken tijdens het productieproces. Op de gebakken tegels brengt men vervolgens de gewenste houtlook aan. De print is zo gedetailleerd dat deze nauwelijks van echt hout is te onderscheiden. Zo haalt u met keramische tegels in houtlook de natuurlijke en authentieke uitstraling van een houten parketvloer of visgraatvloer in huis, maar met de voordelen van keramiek: extra lang genieten van een degelijke vloer, makkelijk te onderhouden, waarop niet snel gebruikssporen zichtbaar zijn. Keramische tegels in houtlook zijn kleur-, kras- en slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Laat u per ongeluk iets vallen op een keramisch parket, dan zal dit niet snel gevolgen hebben. U geniet dus extra lang van de keramische tegels in houtlook.

 

​Ga voor een duurzame houtlook

Geeft u graag uw woning een stijlvolle upgrade met keramische tegels in houtlook of wilt u toch liever een betonlook? In onze tegelwinkel vindt u niet enkel een ruime keuze, maar ook gratis advies. Vraag direct een offerte aan voor professionele of persoonlijke doeleinden of kom tijdens de ruime openingstijden – ook op zondag – naar onze showroom in Ingelmunster of Oostrozebeke.

12 + 13 =