fbpx

Keramisch parket voor buiten

Home » Keramische parket buiten

​Keramisch parket wordt steeds vaker ook buiten gebruikt. Bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke vindt u gegarandeerd de juiste tegel. Keramische parket buiten leggen geeft uw tuin meerwaarde, maar daarnaast is het ook erg praktisch. U combineert er een strakke uitstraling en onderhoudsvriendelijkheid mee. Ideaal voor de tuin!

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

De voordelen van keramisch parket voor buiten

Wanneer u keramisch parket buiten legt, bijvoorbeeld in de vorm van een terras met visgraatmotief, profiteert u van veel voordelen:

  • Keramisch parket is kleur- en slijtvast. Krasvorming treedt niet snel op.
  • Het schoonmaken van het keramische parket is ook buiten heel eenvoudig. De tegels zijn namelijk vlekvrij en niet vatbaar voor groene aanslag. Dat scheelt u een hoop schoonmaakwerk en onnodige frustratie.
  • Een belangrijke eigenschap van het keramische parket voor buiten is de robuustheid. Het is een erg sterk en hard materiaal. Het krimpt niet, zet niet uit en is vorstbestendig. Wanneer u kiest voor keramische parkettegels buiten profiteert u daar nog jarenlang van.
  • Qua design en vormgeving biedt keramisch parket vrijwel eindeloze mogelijkheden. Het aanbod is erg groot in verschillende formaten, ontwerpen en kleuren. 

AZ Tegels biedt een breed assortiment aan keramische tegels die geschikt zijn voor terrassen, opritten en tuinpaden. Er is veel keuze en wij helpen u graag de ideale tegels te vinden in ons brede assortiment. Bezoek onze tegelwinkel in Ingelmunster of Oostrozebeke.

​Ga voor een prachtige buitenruimte

Wilt u uw tuin een stijlvolle upgrade geven met keramische parkettegels voor buiten? Vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen? Kom dan gerust bij ons langs, u bent van harte welkom in onze showrooms. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag op weg met gratis advies op maat.

15 + 6 =