fbpx

​Keramisch parket op een bestaande vloer

Home » Keramisch parket op bestaande vloer

​Keramisch parket is een populaire vloerbedekking die perfect op een bestaande vloer kan gelegd worden. Het is populair dankzij de combinatie van een natuurlijke, sfeervolle uitstraling met praktische eigenschappen. Het is vrijwel niet te onderscheiden van echt houten parket. Ontdek alle mogelijkheden bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke.

Keramische tegels op maat

Ook open op zondag

Ervaren plaatsingsdienst

Keramisch parket op een bestaande vloer leggen

Het is zeker mogelijk om keramisch parket op een bestaande vloer aan te brengen. Dat geldt zowel voor vloeren met als zonder vloerverwarming. Het is daarbij wel belangrijk dat de bestaande ondergrond stabiel en vlak is. Ook is het noodzakelijk voor het leggen van keramisch parket op een bestaande vloer de ondervloer grondig te reinigen en te ontvetten alvorens tegellijm aan te brengen. Is de vloer waarop het keramisch parket moet komen te liggen niet vlak? Dan is eerst egalisatie nodig. 

​De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket is één van de populairste vloersoorten van dit moment. U geniet met keramisch parket op uw bestaande vloer van de volgende voordelen:

  • Warme natuurlijke houtlook, nauwelijks van houten parket te onderscheiden.
  • Makkelijk in onderhoud, vergelijkbaar met een gewone tegelvloer.
  • Impregneren, schuren of waxen zoals bij een houten vloer is niet nodig.
  • Ook bij jaren intensief slijt de vloer nauwelijks.
  • Goed te combineren met vloerverwarming.
  • Kan ook gebruikt worden op wanden en plafonds.
  • Kan zonder problemen gebruikt worden in de badkamer en andere natte ruimtes.

Bovendien kan een keramisch parket ook buiten gebruikt worden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat een parket leggen

U bent van harte welkom in de showrooms van onze tegelwinkel in Ingelmunster en Oostrozebeke. Heeft u vragen over het leggen van een keramisch parket op een bestaande vloer of schakelt u graag ons plaatsingsteam in? Bel of mail ons, u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina! Wij helpen u graag verder met raad en daad.

3 + 8 =