fbpx

Keramische parketvloer

Home » Keramische parketvloer

Er is bijzonder veel vraag naar een keramische parketvloer. De vloer is populair doordat het de sfeervolle en natuurlijke uitstraling van hout biedt, met alle voordelen van keramiek. Bij AZ Tegels in Oostrozebeke en Ingelmunster bent u aan het juiste adres voor een keramische parketvloer; wij bieden ruime keuze en u krijgt van ons gratis advies.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Wat is een keramische parketvloer?

Een keramische parketvloer bestaat uit tegels van keramiek met daarop een houtmotief. De keramische parkettegels zijn vrijwel niet van echt hout te onderscheiden en bieden tegelijkertijd de voordelen van keramiek. We zetten de voordelen van een keramische parketvloer voor u op een rij:

  • Robuust: krasvast en slijtvast.
  • U hoeft nooit te lakken of te schuren zoals bij een houten vloer.
  • Uitstekend te combineren met vloerverwarming.
  • Geschikt voor gebruik in de badkamer en andere natte ruimtes.
  • Zeer makkelijk te onderhouden. Simpelweg regelmatig de vloer dweilen met tegelreiniger of een ander mild schoonmaakmiddel.
  • Duurzaam.

Een keramische parketvloer biedt veel voordelen ten opzichte van houten parket. Daarbovenop kan een keramisch parket op een bestaande vloer worden geplaatst. U haalt een vloer in huis met een natuurlijke en sfeervolle houten uitstraling, die ook nog eens gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is.

Vraag uw offerte aan

Wilt u een prachtige en praktische keramische parketvloer bij u thuis? Vraag direct een offerte aan of bezoek ons. U bent van harte welkom in onze tegelwinkel tijdens onze ruime openingstijden. Wij zijn ook open op zondag! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons, u vindt alle contactgegevens op onze contactpagina!

11 + 12 =