fbpx

Antislip tegels

Home » Anti slip tegels

Kiest u voor antislip tegels, dan kiest u voor veiligheid. Deze tegels hebben een ruw oppervlak dat uitglijden voorkomen. Prettig en veilig in bijvoorbeeld de badkamer, douche en vergelijkbare ruimten. Bij AZ Tegels in Ingelmunster en Oostrozebeke kunt u terecht voor antislip tegels in vele soorten en maten, tegen scherpe prijzen.

Terrastegels

Grote voorraad

Scherpe prijzen & gratis stockage

Verschillende antislip tegels

Antislip tegels zijn verkrijgbaar in verschillende anti-slipwaardes. De mate van antislip geven we weer met de R-waarde. Zo raden we voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, minimaal R10 aan, maar voor inloopdouches dan weer een hogere waarde. Van uw badkamer wilt u natuurlijk veilig gebruik maken. Antislip tegels zorgen voor onbezorgd genieten onder de douche of in bad, zonder kans op uitglijden bij het in- en uitstappen. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom bieden wij antislip tegels aan in uiteenlopende stijlen, kleuren en afmetingen. U vindt bij ons gegarandeerd de tegels die perfect bij de stijl van uw badkamer, douche of toilet passen! Veel antislip tegels zijn gemaakt van keramiek. De voordelen van keramische tegels zijn onder andere dat ze uitstekend bestand zijn tegen vuil en krassen en niet verkleuren. Ook zijn ze eenvoudig te reinigen en blijven ze heel wat jaren nieuw. Allemaal praktische eigenschappen in ruimtes zoals badkamers en keukens. Met de juiste onderhoudsproducten geniet u bovendien jarenlang van een prachtig resultaat.

Geniet van een veilige badkamer

Wilt u veilige antislip tegels in uw badkamer of een andere ruimte? Vraag direct een offerte aan. Ook bent u van harte welkom in onze tegelwinkel, ook op zondag. Wilt u ons bellen of mailen? U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina! Wij staan klaar om u bij te staan bij vragen en voor het plaatsen van de tegels.

3 + 7 =